Povestea mea

Sunt Florentina Berlan – Terapeut Energetic Holistic

Poate stii, in mare, aceasta poveste, daca ma urmaresti pe Facebook, sau poate nu. As vrea sa iti impartasesc, ce am vazut eu cand am deschis usa sufletului meu, acum multi ani in urma.

Dupa un divort dureros, in 2011, am inceput sa imi pun intrebarea: cum am ajuns in aceasta situatie, ce am facut sau ce nu am facut, de traiesc aceasta experienta?

Primul raspuns l-am primit in cadrul cursului de NLP, pe care l-am inceput dupa divort, si a fost acela ca m-am lasat pe ultimul loc in viata mea. Desi, din punctul de vedere al carierei, eram intr-un moment de ascensiune si recunoastere, in plan personal eram la pamant, iar sufletul meu era in suferinta. Am invatat, cu tehnici Nlp, sa iert si sa ma iert pentru alegerile mele. Dar nu era de ajuns…

Am inceput sa ma intreb: care este motivul pentru care m-am nascut? Ce pot face semnificativ cu viata mea?

Pasii m-au purtat, firesc, catre conceptul Povestind matematica. A fost un real succes si am devenit peste noapte foarte vizibila, participand la mai multe emisiuni ale unor televiziuni nationale, ca TVR si DIGI24, si aparand la stiri in mod regulat. Incepusem sa fac ateliere si pregatire la matematica, cu copiii. Am lansat, apoi, cu succes, Cartea Povestind matematica.

Ai fi zis ca aveam toate motivele sa fiu implinita, nu-i asa? Dar NU, eu simteam un mare gol, ca si cum toate astea nu mi se intamplau mie, ci altcuiva.

Am inceput sa refuz aparitii in media, apoi sa cedez vanzarea cartilor unor edituri, si incetul cu incetul am renuntat si la pregatirea copiilor. Stiam, simteam ca nu aceea este directia potrivita pentru mine!

Dupa un curs de coaching nesatisfacator, fiind doar pe mental, am intrat pentru prima data in contact cu meditatia ghidata, la inceputul lui 2016. Era o meditatie speciala, prin rugaciune, si am regasit o conectare pe care o mai avusesem, in copilarie. Simteam ca m-am intors acasa!

De atunci, experimentez intensiv meditatia in toate formele ei! Vazand ce efect are asupra mea, dupa absolvirea unor cursuri de terapie energetica, ce mi-au oferit si instrumentele necesare, am decis sa lucrez cu oamenii DOAR in acest mod, prin meditatie ghidata. Este cea mai rapida, usoara si eficienta cale de vindecare!

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant! Te invit sa testezi pe pielea ta, in cursurile postate pe acest site sau in programele mele terapeutice.

Intre timp, am renuntat, de mai bine de 5 ani, la job-ul in multinationala, dupa ce timp de 2 ani am incercat sa le duc pe amandoua, in paralel: cariera profesionala si lucrul cu oamenii. Am decis atunci sa imi dedic complet, energia si timpul, insotirii sufletelor care doresc sa traiasca o viata plina de bucurii, cu alegeri libere si in echilibru.

De atunci, am lucrat 1:1 cu aproximativ 311 clienti, in peste 935 sedinte de terapie.

Am facut 542 masuratori radiestezice si 253 curatari energetice de persoane sau spatii.

Am avut 13 aparitii la TV si 5 la emisiuni radio. Am fost prezenta ca speaker la 11 conferinte sau podcasturi.

Am creat, in ianuarie 2023, unicul program terapeutic in care lucrez cu frica femeilor de a conduce masina – Programul FEMEIA CONDUCE, si am construit o Comunitate pe Facebook de peste 6300 de femei interesate de subiectul condusului.

La cursurile organizate de mine in 2020, prin meditatii ghidate, pe WhatsApp, au participat aproximativ 1200 de persoane, unii facand chiar mai multe cursuri, din ce in ce mai avansate si mai profunde. Pot spune, cu mana pe inima, ca am influentat, mai mult sau mai putin, viata tuturor in acel an dificil pentru toata lumea.


Acum, cand deschid usa sufletului, vad multa bucurie, implinire si iubire!

Daca te inspira povestea mea, scrie-mi care sunt provocarile tale in acest moment, iar eu te voi ajuta sa-ti gasesti drumul catre sufletul tau.
 
Te invit sa asculti meditatiile postate sau sa vizionezi inregistrarile emisiunilor pe canalul de YouTube. Mai multe informatii, despre cursurile si programele create de mine gasesti aici, pe site, unde am ales sa pun toate materialele, intr-un format usor de descarcat si de parcurs.

Te imbratisez cu mult drag, suflet frumos!

Florentina

Ghid de suflete