"Mulțumesc pentru această minunată călătorie în profunzimea sufletului! Aștept cu bucurie fiecare dimineață și fiecare seara pentru a asculta meditațiile ghidate cu atâta căldură. Recomand pentru profesionalism, pentru vocea plăcută și pentru că face totul cu iubire pentru aproapele său."
Irina Nechita
REVIEW
5/5
"E minunat sa te lasi ghidat de ființe pline de har si dar, ce-ti pot schimba arhitectura gândurilor, atitudinea fata de viață, ajutandu-te să înțelegi dinamica evenimentelor. Parcurgând cursurile doamnei Florentina, am simțit o reînnoire, o redefinire a valorilor, o amplificare a curajului si increderii in mine, puterea de a avea o nouă perspectivă in gestionarea emoțiilor. Această experiență mi-a arătat că nimic nu trebuie trăit la intamplare si ca numai cunoscandu-te mai bine, respectând legile de funcționare, poți trai liber si fericit in lumina Binelui. Vă mulțumesc ca mi-ati conturat harta unei vieti plIne de iubire!"
Daniela Crețu
REVIEW
5/5
"Experiențele trăite in timpul meditațiilor, alături de doamna Florentina Berlan, sunt minunate. Am reușit sa scap de vechile programe, sa îmi găsesc liniștea și pacea interioară. Am învățat cum sa fac corect meditații și toate acestea se văd in viața de zi cu zi. Îți multumesc cu recunoștință și iubire infinită!"
Bucă Gabriela
REVIEW
5/5